Min Volvo PV side forts. 

Neste jobb ble oppdaget på smøretreff. Den ene bærearmen bak var iferd med å slippe taket i bakakselen. Armen var ikke å få tak i, ihvertfall hadde ikke jeg noe hell med meg i delesøk. Så hva gjør en da? Jo en setter i gang selv.
Jeg fikk tips av en om å legge på ei plate på undersiden og sveise denne fast. Dette kan sjelden bli bra, og er en rustfelle med dobble plater tenkte jeg.
Jeg fikk en 3mm plate av ett sveiseverksted jeg var innom for å erstatte det ødelagte. Kappet ut et stort stykke og sveiste så inn den nye plata. Deretter sinkgrunning og understellsmasse. Grunnen til det store utkappet var pga. sprekker i godset. Samtidig ble det avdekket at begge fjærene var brukket i innfestingen. Og jeg som trodde den bare var myk siden skvettlappene bak subbet i bakken når terenget var litt ujamnt. Så feil kan en altså ta. Til slutt fikk felgene sin opprinnelige farge tilbake.

Sommeren 2007 ble derfor sommeren med det store smilet, og bilen gikk som en drøm. Bilen ble en periode også brukt som hverdagsbil fordi elektronikken på hverdagsbilen konka ut. LEVE DET ANALOGE! hehe :-)

Bildeserie:

Så langt for denne gang :-). For tiden er det Opel GT som tar tiden....